Taco Bowl

  1. Mariner agurk i terninger i grønn Tabasco i minst 30 minutter
  2. Kok villris og quinoa i rikelig med vann i 18 minutter. Pass på tiden om du bruker kombidamper så risen ikke blir overkokt.
  3. Ha rismiksen, stubbskjellsopp, tacokrydder og garbanzobønner i en panne og litt vann, røres om og varmes noen minutter.
  4. Kyllingkjøttdeig og mais mikses, varmes opp i en kasserolle.
  5. Legg opp på tallerken: Rismiks, kyllingmiks, picantesaus, guacamole og marinert agurk.
  6. Toppes med lime og koriander  

Relaterte produkter

Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Guacamole Western Style
Guacamole Western Style

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip. Inneholder 94,05% avokado.

Mer info