Taboulé med bakt laks og Chipotle Mayo

Taboulé med bakt laks og Chipotle Mayo

Bulgur: Tilberedes etter anvisning på pakken. Press ut overflødig vann med en sleiv eller skje. Vask og rens persille, mynte og løk. Finhakkes. Tomat deles i små terninger. Bulgur og grønnsaker mikses med litt olivenolje, før tilsmaking med salt og pepper.

Laksefilet og tomat: Pensle fisk og tomater med hvit Crema Balsamico. Stekes i ovn, 140 grader til fisken er mediumstekt og tomatene lettstekt. Saltes før servering.

Chipotle Mayo: Majones og Tabasco Chipotle mikses lett og serveres.

Relaterte produkter

Bulgur
Bulgur

Bulgur ligner couscous, men da en større del av kornet blir bevart, er det mer næringsrikt enn couscous. Det er lett å tilberede og lett å lagre.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info