Sydindisk lamme-cous cous

Sydindisk lamme-cous cous


Fres løken i den varme oljen. Tilsett curry-paste og lammeterninger etter noen minutter. Brun kjøttet litt. Kok opp vannet separat. Tilsett det kokende vannet, og tomatene. La koke til kjøttet er mørt. Lag cous cous etter anvisning, men erstatt litt av vannet med grønnsaksfond. Squash og paprika brunes lett i olje. Vendes deretter forsiktig inn i cous cousen når denne er ferdig. Server kjøttet med skyen oppå cous cousen. Pynt med koriander.Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Semi Dried Tomater
Semi Dried Tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Grønnsaksfond
Grønnsaksfond

Fond av bl.a. sjampinjong, blomkål, gulrot, asparages, persille og laubærblad.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info