Storkjokken Opskrifter Foodservice Sydindisk lamme-cous cous Fres løken i den varme oljen. Tilsett curry-paste og lammeterninger etter noen minutter. Brun kjøttet litt. Kok opp vannet separat. Tilsett det kokende vannet, og tomatene. La koke til kjøttet er mørt. Lag cous cous etter anvisning, men erstatt litt av vannet med grønnsaksfond. Squash og paprika brunes lett i olje. Vendes deretter forsiktig inn i cous cousen når denne er ferdig. Server kjøttet med skyen oppå cous cousen. Pynt med koriander. Ingrediens 0,006kg Patak's Curry Paste Mild 0,005l Ybarra Olivenolje kanne 0,025kg Tipiak Cous-Cous 0,04kg Paradiso Semi Dried Tomater 0,002l Touch of Taste Grønnsaksfond 0,1 kg Lammekjøtt, terninger 20 g Løk, hakket 0,4 dl Vann 50 g Squash, strimler 3 g Koriander, frisk 0,05kg Grillet paprika Salt og pepper Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Patak's Curry Paste Mild 4199618 121553 l Ybarra Olivenolje kanne 590836 3352 kg Tipiak Cous-Cous kg Paradiso Semi Dried Tomater 1192525 8570 l Touch of Taste Grønnsaksfond 964601 2236 Lammekjøtt, terninger Løk, hakket Vann Squash, strimler Koriander, frisk kg Grillet paprika 2557122 120420 Salt og pepper Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden