Sweet & Sour wok med kylling

Sweet & Sour wok med kylling


Tilbered Jasminris etter anvisning. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og legges opp i GN-bakk. Rør inn Sambal Oelek og stek i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Hell deretter på sitronsaft og woksaus, og plasser kyllingen på toppen. Avslutt med ekstra saus etter smak. Serveres med Jamsinrisen ved siden av.



Relaterte produkter

Sambal Oelek
Sambal Oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info