Sweet & Sour kyllingwok
Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Rør inn rucolasalaten, hell deretter på varm Szechuan Tomatsaus og bland det hele godt. Plasser det stekte kjøttet på toppen, og avslutt med ekstra saus etter smak.
-
Ingrediens
-
0,075kg
Blue Dragon Eggnudler
-
0,075kg
Nudler Mie
-
0,1kg
Wokgrønnsaker
-
0,1l
Woksaus Sweet & Sour
-
0,01l
Olivenolje
-
0,08 kg
Kyllingfilet / strimlet kylling
-
35 g
Kinakål
-
20 g
Brokkoli
-
20 g
Gulrot
-
20 g
Purre
-