Sweet & Sour kyllingwok

Sweet & Sour kyllingwok


Legg nudlene i bløt 15 minutter i varmt vann. La renne av. Kyllingfilet kuttes i 1X3 cm strimler eller kjøpes ferdigkuttet. Kan wokes på forhånd, eller stekes i ovn om det er store mengder som skal lages. Grønnsaker kuttes i strimler og kaldmikses med nudlene. Legges opp i GN-bakk og stekes i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Rør inn rucolasalaten, hell deretter på varm Szechuan Tomatsaus og bland det hele godt. Plasser det stekte kjøttet på toppen, og avslutt med ekstra saus etter smak.



Relaterte produkter

Nudler Mie
Nudler Mie

Nudler av høy kvalitet med deilig duft og smak. 40 g tørr vare gir ca. 130 g serveringsklare nudler.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info