Sweet chili Homestyle chips med Teriyaki dip and Bombay kebabs

Sweet chili Homestyle chips med Teriyaki dip and Bombay kebabs

Lam eller kylling kuttes i avlange stykker, ikke så store, slik at marinaden gjør nytten for seg. Rør sammen tandooripaste og limesaft. Kjøttet, alternativt fiskespydene, marineres i 1-2 timer, eller mer (gjerne over natten). Beregn nok marinade til at alt dekkes over. Tres gjerne på pinner. Stekes til kjøttet / fisken er klar, på grill eller i konveksjonsovn. Friter tortillachips eller -strips, la dem renne av, mikse forsiktig med rikelige mengder sweet chilisaus, toppes med frisk koriander. Serveres med Teryaki dipsau, legg kjøttet eller fisken ved siden av, eller som på bildet! Takeout: Prepakk 200 g chips i Haugen-gruppens takeout-emballsje, ha resten av ingrediensene klare, legg opp de øvrige ingrediensene på ordre.

Relaterte produkter

Tortillstrips Ufrittert
Tortillstrips Ufrittert

Forkuttet Maistortilla i rektangulære biter for fersk produksjon av Tortillachips. Delikat og tynn. Kan serveres varme rett fra frityr eller oppbevares i varmeovn.

Mer info
Sweet Chili Dipp Sauce
Sweet Chili Dipp Sauce

Go-Tan Sweet Chili saus Original er laget med et indonesisk tradisjonelt tilsnitt. Konsistensen er helt uten store biter og smaker søtt, syrlig og hot uten innslag av den vanlige hvitløkssmaken man finner hos andre Sweet chiliprodukter.

Mer info
Tandoori Paste
Tandoori Paste

Unik paste, som garanterer det riktige resultatet. Tandoori er etablert som en av de mest serverte indiske retter, og med denne pastaen ligger hele hemmeligheten i en tilsetning. Leveres i hendig og praktisk plastkrukke.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info