Svinekoteletter med lun bønnesalat

Svinekoteletter med lun bønnesalat

Sil av de hermetiske bønnene i et dørslag. Finhakk hvitløk og løk, og fres dette i en kjele. Fres deretter paprika og ananas i terninger sammen med løk, hvitløk og  bønner. Smak til med sitronsaft, olivenolje og salt og pepper. Tilsett finhakkede urter til sist. Svinekotelettene stekes i panne og krydres med salt og pepper.

Relaterte produkter

Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info