Strozzapretti Bolognaise

Strozzapretti Bolognaise

Bolognaise: Finhakk grønnsakene og stek i olivenolje noen minutter til de begynner og mykne. Tilsett resten av produktene bortsett fra Strozzapreti og
pesto. Kok det hele sammen i ca 20-30 minutter. Smak til med basilikum, oregano, salt og pepper om du ønsker.

Anretning: Kok den dypfryste pastaen 3 minutter i mye vann som stormkoker. Hell litt ekstra olivenolje i en stekepanne, tilsett bologanisesaus, varm opp, tilsett den nykokte pastaen og rør om. Legg opp på tallerken og dryss pestoen over matretten sammen med reven parmesan.

Relaterte produkter

Strozzapreti pasta kokt
Strozzapreti pasta kokt

Trendy ferskfrossen forkokt pasta. 6 egg per kilo. Semolina fra Italia og Canada av høyeste kvalitet med maksimum proteininnhold.

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info