Strozzapretti Bolognaise
Bolognaise: Finhakk grønnsakene og stek i olivenolje noen minutter til de begynner og mykne. Tilsett resten av produktene bortsett fra Strozzapreti og
pesto. Kok det hele sammen i ca 20-30 minutter. Smak til med basilikum, oregano, salt og pepper om du ønsker.
Anretning: Kok den dypfryste pastaen 3 minutter i mye vann som stormkoker. Hell litt ekstra olivenolje i en stekepanne, tilsett bologanisesaus, varm opp, tilsett den nykokte pastaen og rør om. Legg opp på tallerken og dryss pestoen over matretten sammen med reven parmesan.
-
Ingrediens
-
0,15kg
Laboratorio Tortellini Strozapretti kokt
-
0,1kg
Haugen-Gruppen Tacokjøtt kylling
-
0,06l
Tomatsaus
-
0,005l
Touch of Taste Kalvefond
-
0,030kg
Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
-
0,02l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,02kg
Hakket løk
-
3g
Finhakket hvitløk
-
0,02kg
Sellerirot, finhakket
-
0,02kg
Gulrot, finhakket
-
0,015kg
Parmesan ost revet
-