Sticky Korean Taco med Pulled Pork

Sticky Korean Taco med Pulled Pork

  1. Lag "Fried Tabasco Onions": Rødløk i strimler mikses med Tabasco og mel. Fritér, la renne av.
  2. Varm Pulled Pork
  3. Tortillaene dyppes i rapsolje og stekes i ovn noen minutter (ikke i stabel). Bøyes til "tacoskjell" umiddelbart etter de er tatt ut av ovnen.
  4. Anrett som vist på bildet

Relaterte produkter

Sticky Korean BBQ Sauce
Sticky Korean BBQ Sauce

Sticky Korean BBQ bringer et friskt asiatisk preg på grillmaten din eller som dip. Nam!

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
TABASCO®  Sauce
TABASCO® Sauce

TABASCO® har tradisjonelt vært et "apotek"-produkt Front of House, men har de siste årene hatt et oppsving som ingrediens og bruk på kjøkkenet. 1/2 gallon i plast tilgjengelig gjør for økt bruk. En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Rapsolje
Rapsolje

- varer lenge og avgir lite stekeos. Benyttes til frityr, steking, dressinger etc. 100% ren planteolje fremstilt av rapsplanten. Rykepunkt ca. 225° C. Fri for transfettsyrer. 8% umettet fett. Den mest helseriktige oljen på markedet. 100% rapsolje!

Mer info