Storkjokken Opskrifter Foodservice Sticky Korean BBQ Wings med Smashed Baked Avocado Potato Forfritér kylling til gjennomstekt, evt i ovn. Dette kan gjøres på forhånd. Ved servering: Vingene ristes i mel, fritér igjen. Rør inn halvparten av BBQ-sausen (sausen kan eventuelt varmes) Bak potet. Skrap ut mesteparten av innholdet. Knus med hendene sammen med guacamole, spisskummin, salt og litt hakket koriander. Ha tilbake i potetskallet. Fritér løkringer. Anrett som vist på bilde med resten av BBQ-sausen i en skål, ranch-dressingen i en annen. Pynt med kremet hibiskus-balsamico og Mayo. Ingrediens 0,07kg Kyllingvinger 50ml Heinz Sticky Korean BBQ-saus 6x875 ml 0,005kg Mel 0,06kg Potet 50g Guacamole Western Spisskummin Salt 2g Koriander 0,06kg Salomon Beer Battered Onion Rings 6x1kg 25ml Heinz Creamy Black Pepper Ranch-dressing 6x875ml 5ml Rød Hibiskus Crema Balsamico 0,05l Mayonnaise Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr kg Kyllingvinger ml Heinz Sticky Korean BBQ-saus 6x875 ml 4594412 122297 kg Mel kg Potet g Guacamole Western 1159003 4450 Spisskummin Salt g Koriander kg Salomon Beer Battered Onion Rings 6x1kg ml Heinz Creamy Black Pepper Ranch-dressing 6x875ml ml Rød Hibiskus Crema Balsamico l Mayonnaise Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden