Sticky Korean BBQ Wings med Smashed Baked Avocado Potato

Sticky Korean BBQ Wings med Smashed Baked Avocado Potato

  1. Forfritér kylling til gjennomstekt, evt i ovn. Dette kan gjøres på forhånd.
  2. Ved servering: Vingene ristes i mel, fritér igjen. Rør inn halvparten av BBQ-sausen (sausen kan eventuelt varmes)
  3. Bak potet. Skrap ut mesteparten av innholdet. Knus med hendene sammen med guacamole, spisskummin, salt og litt hakket koriander. Ha tilbake i potetskallet.
  4. Fritér løkringer.
  5. Anrett som vist på bilde med resten av BBQ-sausen i en skål, ranch-dressingen i en annen. Pynt med kremet hibiskus-balsamico og Mayo.

Relaterte produkter

Sticky Korean BBQ Sauce
Sticky Korean BBQ Sauce

En serie nye smaker med utgangspunkt i BBQ, delemat og dipping. Autentiske smaker med mye god smak! Ny bedre flaske som fungerer både front of house og back of house. Sticky Korean BBQ bringer et friskt asiatisk preg, brukes på grillmaten eller som dip. Nam!

Mer info
Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info
Mozzarella stick, beerbattered
Mozzarella stick, beerbattered

Nå med sprø og smakfylt beerbatter. Ekstra velsmakende mozzarellasticks laget av ekte mozzarella ost, i velsmakende, gyllenbrunt beerbatter frityrrøre, ekstra sprø på grunn av 11% øl innhold.

Mer info
Pepper Ranch Sauce
Pepper Ranch Sauce

En serie nye smaker med utgangspunkt i BBQ, delemat og dipping. Autentiske smaker med mye god smak! Ny bedre flaske som fungerer både front of house og back of house. Creamy Black Pepper er et must når fingermaten kommer på bordet. Perfekt for mixed platters og delemat

Mer info