Steambuns med Hoisin ribbe og Lamb Weston Sweet potato fries

Damp steambuns etter beskrivelsen på pakken, dvs ca 6 minutter i damp i ovnen. Damp ribben i konveksjon i 1 time, fortsett og stek deretter på 180 grader til fettet begynner og "oppe" og bli sprøtt. Ta ut ribben og hell på Teryakimiksen og stek i 10 miutter til. Avslutt med GoTan Hoisin når den skal serveres. Terne agurken og tilsett TABASCO®  grønn etter ditt eget ønske, eller følg oppskriften. Miks TABASCO®  Chipotle med Heinz mayonnaise eller Heinz Garlicsaus. Ved servering: Damp eller varm Steambuns i 1 minutt, kutt ribben i 50 grams biter og varm opp om det er alla carte. Ha i frites i High Performance frityrolje i ca 3 min. Ha litt salt over fritsen. Opplegging: Ha ribbe i brødet, topp med mer Hoisin og TABASCO®  agurksalat, server på tallerken med Sweet potato fries eller Crisscut eller Shoestring toppet med Chipotle mayonnaise eller som dipp i en skål på siden. Ha litt koriander til om du ønsker.

Relaterte produkter

Steambuns 80g
Steambuns 80g

Klassiske kinesiske 80 g Steambuns som er frosne og klare for tilberedning. Perfekt både for å gjøre street-food mer autentisk, eller som bruk i asiatisk fusion eller cross-over.

Mer info
Woksaus Teriyaki
Woksaus Teriyaki

Serveringsklar woksaus, røres inn sammen med nudler til en ferdig rett. Meget praktisk i bruk, som også fungerer ypperlig som marinade og tilsetning i sauser og andre retter. Anbefales særlig som marinade.

Mer info
Woksaus Hoisin
Woksaus Hoisin

Klassisk asiatisk saus. Søt, soyabasert saus med sorte bønner og hint av 5 kinesiske krydder, hvitløk og chili.

Mer info
TABASCO®  Sauce
TABASCO® Sauce

TABASCO® har tradisjonelt vært et "apotek"-produkt Front of House, men har de siste årene hatt et oppsving som ingrediens og bruk på kjøkkenet. 1/2 gallon i plast tilgjengelig gjør for økt bruk. En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Sweet Potoato Criss Cut
Sweet Potoato Criss Cut

Sweet potato markedet vokser raskt. CrissCut varianten er en høvlet chips som er frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Utmerket som snacks, forrett, tapas eller som tilbehør. Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info
Sweet Potato Shoestring Fries
Sweet Potato Shoestring Fries

Sweet potato-markedet vokser raskt i alle segmenter. Shoestring-varianten er kuttet 6x6mm og frityrstekt med Lamb Weston sin unike patenterte coating. Du har aldri smakt "strips" som dette! Et produkt som holder seg sprøtt dobbelt så lenge som alle konkurrerende fries-produkter.

Mer info
High Performance Frityrolje
High Performance Frityrolje

High performance frityrolje med 220 graders røykpunkt og tilsatt antiskum. Garantert et longlife produkt sammenlignet med "vanlig" frityr olje. Premium produkt for premium fritering!

Mer info