Sprøstekt Mozarella og melon - Antipasti

Sprøstekt Mozarella og melon - Antipasti

  1. Fritér Mozarella. Kutt opp spekepølse og melon i båter. Anrett som vist på bildet!
  2. Smelt smør i panne, miks inn TABASCO®, legg i krutongene og stek lett. Dette kan gjerne gjøres klart på forhånd.
  3. Legg opp de to typer oliven, krutongene, ajvar og pesto i skåler. Pynte med urter etter ønske!

Relaterte produkter

Mozzarella sticks
Mozzarella sticks

Klassisk Mozarellasticks, laget av ekte Mozarellaost.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Krutong soltomat&basil
Krutong soltomat&basil

Firkantede delikate, velsorterte krutonger - bakt med soltørket tomat og basilikum. Bakt av høyeste kvalitet hvete, tomater og krydder. Gjør din saltbuffét eller salatmeny mer attraktiv og lønnsom.

Mer info
TABASCO® Sauce 355 ml
TABASCO® Sauce 355 ml

En klassisk smaksetter brukes til pizza, wok, omeletter, supper, kjøtt- og fiskeretter og mye mer. En uunnværlig kryddersaus. Styrke på scovilleskalaen: 2500 til 5000.

Mer info
Leccino oliven u.st
Leccino oliven u.st

Leccino Oliven er fra Sicilia og ser ut som storebroren til Taggisaska oliven, med en mørkebrun/sort farge med fet og mild smak uten direkte saltsmak. Leccino Oliven er kun pakket i solsikkeolje med litt hvitløk og grønne krydder som selskap i marinaden.

Mer info
Oliv grønn Sicilia u.st
Oliv grønn Sicilia u.st

Denne grønne oliven Noccella de Belice er fra Sicilia. Den er lysegrønn i fargen mikset med en marinade med litt fersk mynte og hvitløk. Den er meget sprø i konsistensen og har en frisk smak av ferskmarinert. Produktet er naturlig fermentert. Det er vanskelig å finne en lignende fin salatoliven. Bland med tomat, frisk salat, agurk, Monini olivenolje og fersk reven parmesanost!

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Ajvar puré
Ajvar puré

Paradis Ajvar en sunn og frisk type relish laget på ristede solmodne paprikaer og aubergine som tilberedes til pureét sammen med solsikke olje og hvitløk. Utspring fra de Makedonske kjøkken.

Mer info