Spelt ravioli fylt med villsopp

Lag sausen ved å mikse grillet paprika, fløte, litt vann og dill til passende konsistens. Varm opp. Pensle bacon med TABASCO® chipotle og agavesirup. Stek i ovn eller panne, hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med shiitakesopp og smør. Kok pastaen i 4 minutter, og legg i stekepannen sammen med shiitakemiksen. Topp opp med fløte og miks sammen. 

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info