Spelt ravioli fylt med valnøtter
Lag sausen: spinat, løk, hvitløk, Monini Basilikumolje, vann og fløte kjøres med stav til passende konsistens. Skiv opp pære og stek i panne med smør og topp med Il Torrione Imperiale, skiv opp fennikel veldig tynt og hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med smør. Koke pastaen i 4 minutter - og legg i stekpannen sammen med fennikel miksen. Topp av med fløte og miks sammen. Server med sausen på bunn av tallerken, pæreskiver, ravioli med avslutting av fennikel, hakkede valnøtter og Crema di balsamico
-
Ingrediens
-
0,15kg
Ravioli spelt valnøtter
-
5,0ml
Balsamicoeddik Imperale
-
10ml
Eddik Balsamicream
-
5ml
Ex V Olivenolje IGP Toscano
-
20g
fennikel skivet i 2 mm
-
50g
pære skivet i 2 mm
-
10g
spinat
-
2g
hvitløk
-
10g
løk hakket
-
30ml
fløte
-
2g
valnøtter
-
20ml
vann
-
ExV Olivenolje Hvit Trøffel
-