Spelt ravioli fylt med valnøtter

Lag sausen: spinat, løk, hvitløk, Monini Basilikumolje, vann og fløte kjøres med stav til passende konsistens. Skiv opp pære og stek i panne med smør og topp med Il Torrione Imperiale, skiv opp fennikel veldig tynt og hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med smør. Koke pastaen i 4 minutter - og legg i stekpannen sammen med fennikel miksen. Topp av med fløte og miks sammen. Server med sausen på bunn av tallerken, pæreskiver, ravioli med avslutting av fennikel, hakkede valnøtter og Crema di balsamico

Relaterte produkter

Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info
ExV Olivenolje Hvit Trøffel
ExV Olivenolje Hvit Trøffel

Extra Virgin olivenolje med smak av hvit trøffel. Særegen, men nydelig smak. Perfekt som smaksetter til bruchetta, hvite sauser, pastaretter, stek (okse/lam) og diverse gourmetretter.

Mer info