Spelt ravioli fylt med valnøtter

Lag sausen: spinat, løk, hvitløk, Monini Basilikumolje, vann og fløte kjøres med stav til passende konsistens. Skiv opp pære og stek i panne med smør og topp med Il Torrione Imperiale, skiv opp fennikel veldig tynt og hakk løk og hvitløk og ha opp i stekepanne med smør. Koke pastaen i 4 minutter - og legg i stekpannen sammen med fennikel miksen. Topp av med fløte og miks sammen. Server med sausen på bunn av tallerken, pæreskiver, ravioli med avslutting av fennikel, hakkede valnøtter og Crema di balsamico

Relaterte produkter

Ravioli spelt valnøtter
Ravioli spelt valnøtter

Innovativ og utrolig kokebestandig type stor fullkorns ravioli fylt med valnøtter fra Emligio Romagna, Grana Padana 24 måneders parmesanost, og er helt unik på markedet i dag. Smaker himmelsk!

Mer info
Balsamicoeddik Imperale
Balsamicoeddik Imperale

Laget på druemost fra Lambrusca-druer som deretter tilsettes 10-årig eddik og fermenteres. Modnes på fat for å oppnå fantastisk smak og aroma. Til slutt reduseres den naturlig før den fylles på flaske. Anbefales til salater, antipasta grønnsaker, som avslutting i sauser og til dressinger der man trenger en skikkelig fyldig og fin smak. Fantastisk å servere sammen med Monini og/eller Gaea olivenolje for å dyppe brødet i også.

Mer info
Eddik balsamicream
Eddik balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info
Toscano IGP EV di Oliva
Toscano IGP EV di Oliva

Fruktig med en anelse av mandel, artiskokker og grønne blader. Perfekt til garnityr, grillet kjøtt og kraftige supper. Dyrket, presset og tappet på flasker i Toscana.

Mer info