Spansk pizza med scampi og chorizzo

Spansk pizza med scampi og chorizzo


Pizzabunnen dekkes med pizzasaus. Topp med pizzaost utover det hele. Rør sammen hakket hvitløk, tabasco, sambal oelek og sitronsaft. Mariner scampien i dette. Fordel soltørket tomat, hakket purre, chorizzopølse og den marinerte scampien utover pizzaen før steking. Toppes med frisk oregano etter steking.

Relaterte produkter

Hakket hvitløk
Hakket hvitløk

Smaksforsterker til all asiatisk matlaging.

Mer info
Sambal oelek
Sambal oelek

Et titalls ulike chilier mortet sammen til en fyldig krydderpaste. Serveres i nærmest alle indonesiske retter.

Mer info
Soltørket Tomat
Soltørket Tomat

Naturlig soltørkede delikate tomater. Smakt til med kapers og basilikum. En selvfølgelig ingrediens i middelhavskjøkkenet.

Mer info
TABASCO® Garlic Sauce
TABASCO® Garlic Sauce

Rund smak med mild hvitløk og en blanding av TABASCO®-pepper, cajennepepper og rød jalapeñopepper. Passer ekstra godt til pasta/middelhavsmat, reker/skalldyr og pizza. Styrke på scovilleskalaen: 1200-1800.

Mer info
Limesaft
Limesaft

99,98 % limesaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet er en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info