Spansk pizza med Albondingas-kjøttboller

Spansk pizza med Albondingas-kjøttboller


Pizzabunnen dekkes med pizzasaus og halvparten av szechuansausen. Topp med pizzaost utover det hele. Kjøttbollene røres sammen med resten av szehuansausen. Brun løk, tomat og purre lett. Fordel det hele over pizzaen, sammen med kjøttbollene, og avslutt med å dryppe Tabasco over pizzaen før steking. Toppes med frisk oregano etter steking.

Relaterte produkter

Saus Szechuan Tomat
Saus Szechuan Tomat

Tomatsaus med en mer krydret smak enn den vi kjenner i den vestlige verden. Spes ut med kokosnøttmelk for en mildere smak.

Mer info
Garlic Pepper Sauce
Garlic Pepper Sauce

Rund smak med mild hvitløk og en blanding av TABASCO®-pepper, cajennepepper og rød jalapeñopepper. Passer ekstra godt til pasta/middelhavsmat, reker/skalldyr og pizza. Styrke på scovilleskalaen: 1200-1800.

Mer info