Spansk pizza med Albondingas-kjøttboller

Spansk pizza med Albondingas-kjøttboller


Pizzabunnen dekkes med pizzasaus og halvparten av szechuansausen. Topp med pizzaost utover det hele. Kjøttbollene røres sammen med resten av szehuansausen. Brun løk, tomat og purre lett. Fordel det hele over pizzaen, sammen med kjøttbollene, og avslutt med å dryppe Tabasco over pizzaen før steking. Toppes med frisk oregano etter steking.

  • Ingrediens

    • 0,05l Tomatsaus
    • 0,05kg Pizzaost
    • 0,05l Szechuan Tomato saus
    • 1ml Tabasco Garlic Sauce
    • 25 g Kjøttboller
    • 25 g Rødløk
    • 25 g Tomat
    • 25,00 g Purre
    • 5 g Oregano, frisk
    • 0,25 stk Pizzabunn
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Tomatsaus
    Pizzaost
    Szechuan Tomato saus
    Tabasco Garlic Sauce
    Kjøttboller
    Rødløk
    Tomat
    Purre
    Oregano, frisk
    Pizzabunn
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter