Spaghetti fra Toscana servert med tomatsaus og tørket skinke
Spaghetti: Kok opp rikelig med vann med salt, (det skal stormkoke).
Skinke og tomater stekes i noen minutter i stekpannen. Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 20 sekunder, ta deretter en pinsett og løs opp spaghettinøstene med raske rørelser i vannet. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen som du har den ferdig-stekte skinken og tomatene i, la smør og fløte smelte sammen sakte
- ikke ha for høy varme, kok ca 5 min. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen, rør rundt slik at pastan blir dekket av krem smør sausen.
Rør litt mer, tilsett salt pepper deretter opp rulle spaghettien med en stor gaffel inne i e n saus øsa, slik at den former et fjell på tallerken på tallerken, toppe med den grovt revne buffalo mozzarellaen. Prego!