Spaghetti  fra Toscana servert med tomatsaus og tørket skinke

Spaghetti fra Toscana servert med tomatsaus og tørket skinke

Spaghetti: Kok opp rikelig med vann med salt, (det skal stormkoke).
Skinke og tomater stekes i noen minutter i stekpannen. Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 20 sekunder, ta deretter en pinsett og løs opp spaghettinøstene med raske rørelser i vannet. Samtidig: Ha smør og fløte i teflonstekepannen som du har den ferdig-stekte skinken og tomatene i, la smør og fløte smelte sammen sakte
- ikke ha for høy varme, kok ca 5 min. Tilsett den nykokte pastaen i stekpannen, rør rundt slik at pastan blir dekket av krem smør sausen.
Rør litt mer, tilsett salt pepper deretter opp rulle spaghettien med en stor gaffel inne i e n saus øsa, slik at den former et fjell på tallerken på tallerken, toppe med den grovt revne buffalo mozzarellaen. Prego!

Relaterte produkter

Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info