Spaghetti Express med oliven og marinert fetaost
Tomatsaus: Varm oljen i en kasserolle over middels varme. Hvitløk, rødløk, urter og løk surres blankt. Tilsett sukker, hvit balsamico og tomater, la putre i 10 minutter. Smakes til med salt og pepper.
Spaghetti: Spaghettien dyppes 1-2 min i kokende vann til nøstene løser seg opp og pastaen er Al Dente. "Kokkepinsett" anbefales! La renne av. Hell kokt spaghetti tilbake i kjelen, tilsett pastasausen med fetaost og til slutt Taggiasca oliven, TABASCO® Chipotle tilsettes siste minuttet. Toppes med hakket persille.
-
Ingrediens
-
30ml
Monin Extra Virgin Olivenolje D.O.P. Umbria
-
0,1kg
Diced Tomatoes
-
50g
Fetaost, terninger
-
50g
Rødløk, grovkuttet
-
5g
Hvitløk, hakket, til tomatsausen
-
30g
Løk, hakket
-
5g
Timian, grovhakket
-
0,01l
Il Torrione Hvit Balsamico
-
5g
Hvitløk, hakket, til fetamarinaden
-
0,002l
TABASCO® Brand Chipotle Pepper Sauce
-
0,15kg
Laboratorio Tortellini Spaghetti forkokt
-
0,025kg
Paradiso Oliven Taggiasca u.sten
-
3 g
Bladpersille, grovhakket
-