Spaghetti Express med oliven og marinert fetaost

Spaghetti Express med oliven og marinert fetaost

Tomatsaus: Varm oljen i en kasserolle over middels varme. Hvitløk, rødløk, urter og løk surres blankt. Tilsett sukker, hvit balsamico og tomater, la putre i 10 minutter. Smakes til med salt og pepper.

Spaghetti: Spaghettien dyppes 1-2 min i kokende vann til nøstene løser seg opp og pastaen er Al Dente. "Kokkepinsett" anbefales! La renne av. Hell kokt spaghetti tilbake i kjelen, tilsett pastasausen med fetaost og til slutt Taggiasca oliven, TABASCO® Chipotle tilsettes siste minuttet. Toppes med hakket persille.

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Oliven Taggiasca u/sten
Oliven Taggiasca u/sten

Taggiaasca er den offisielle Liguria-oliven. Liten av størrelse, aromatisk og delikat smak. Taggiasca-oliven har en historie helt tilbake til 1400-tallet, da munker fra Benedictine tok med seg oliventrær til Luguria. Trærne kom egentlig fra Argentina, fra munker i St Colombia-ordenen!

Mer info