Spaghetti Bolognaise glutenfri

Spaghetti Bolognaise glutenfri

Forkok pasta som anvist på pakken. Bruk kjøttdeig, hvitløk og løk, miks inn tomatsaus og tomater, la småkoke, smak til. Legg opp sammen med pasta, toppes med pesto og reven parmesan.

Relaterte produkter

Maispasta Spaghetti
Maispasta Spaghetti

Denne unike, meget smaksfulle og visuelt attraktive spaghettien, inneholder kun mais og vann. Den er 100% fri fra bl.a. erte-proteiner, laktose, soya og tilsetningsstoffer. Her er endelig en spaghetti som hele familien kan spise selv med glutenintoleranse.

Mer info
Semi-dry cherrytomat
Semi-dry cherrytomat

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info