Spaghetti Bolognaise glutenfri

Spaghetti Bolognaise glutenfri

Forkok pasta som anvist på pakken. Bruk kjøttdeig, hvitløk og løk, miks inn tomatsaus og tomater, la småkoke, smak til. Legg opp sammen med pasta, toppes med pesto og reven parmesan.

Relaterte produkter

Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info