Spaghetti Alfredo

Lag saus på smør og fløte og finhakket hvitløk. La sausen koke opp og putre 2 minutter. Vend i revet fersk parmesan og hold varm. Kok forkokt spaghetti fra Laboratorio Tortellini i 20 sekunder i fosskokende vann med salt. Bruk en pinsett til å separere pastaen og la den koke 10 sekunder til. Hell vannet av pastaen og vend i sausen. Pyntes med friterte basilikumblader og gresskarkjerner. Kan serveres med smørdampet asparges.

Relaterte produkter

Spahetti kokt u.egg
Spahetti kokt u.egg

Endelig lanserer Laboratorio Tortellini forkokt Spagetti utan egg. Laget på Semolina med maks innhald av protein. Gjør at pastaen tåler hard håndtering på kjøkkenet uten å bli overkokt. Pakket i 25 g nøster i prakstisk 1 kg-pose. Rask tilbereding: Dyppes 1,5 min i kokende vann.

Mer info
Gresskarkjerner ristede
Gresskarkjerner ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info