Søtpotetrullade med villsoppsaus og urteris

Søtpotetrullade med villsoppsaus og urteris

  1. Bak søtpotetene i ovnen, 40 minutter på 180 grader. La hvile 10 minutter, og skrell. Rulles inn i tortilla. Stek i ovn 15 minutter like før servering, skjær opp som vist på bildet.
  2. Ris og quinoa kokes i rikelig med vann i 11 minutter. Miks med litt friske urter.
  3. Stek sopp et minutt, tilsett fløte, utblandet kyllingfond og smør. Jevnes ved behov. Smak til med salt og pepper
  4. Legg opp ris- og quinoamiksen, søtpotetrullade toppet med soppsaus. Pynte med ekstra urter.

Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Basmatiris
Basmatiris

Risen vokser i dalene ved Himalaya i India. Risen kjennetegnes ved at kornene er lange og tynne, og den kleber ikke ved koking. Basmatiris brukes først og fremst til asiatisk mat, men egner seg vel så bra til europeisk mat. 10 kg ris gir 27 kg serveringsklar ris. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info