Seafood Gumbo Cajun-gryte
Kok opp vannet, tilsett Cajun King Gumbo seasoning, la det bli tykt, tilsett selleri, løk, hvitløk, paprika, kyllingkraft, Tabasco og eventuelt oppskåren røkt pølse og kylling. Kokes i ca 15 minutter, smak til med mer fond eller tabasco. Avslutt med Scampi, okra og annen sjømat om du ønsker det og tilslutt kokt ris. Legg opp som på bildet med ristimbal på bunnen av tallerkenen og suppe rundt. Tips: Erstatt risen med "Dirty Rice", se egen oppskrift under kategorien Fresh Mex!
-
Ingrediens
-
0,04l
Ybarra Olivenolje
-
27g
Cajun King Gumbo Kryddermiks
-
0,02kg
Kingsway Maiskorn
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond (Blandes ut med vann)
-
0,02kg
Heinz Diced Tomatoes
-
0,03kg
Paradiso Parboiled Middagsris
-
0,05kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
0,300l
Vann
-
0,010kg
Løk
-
0,010kg
Grillet paprika
-
0,001kg
Hvitløk, knust
-
0,020kg
Okra, strimlet
-
Ferske urter
-