Scattered Sushi til buffet eller forrett (chirashizushi)

Kok ris etter beskrivelsen på pakken - tilsett eddik, salt og sukker og avkjøl til ca 40 grader, skjær opp din fisk og frityrstek tempurascampien og stek Scampi naturell i litt wokolje. Ta et hjertesalatblad i bunn på en 13 cm tallerken, legg på ris og topp med øvrige produkter etter eget øsnke - hell på rikelig med soya og litt sweet chilisaus. Legg på ingefær og wasabi om ønsket, ellers bruk gjerne litt frityrstekt purre som avslutning. Server soya og sweet chili som dip ved siden av.Relaterte produkter

Sweet Chili Dipp Sauce
Sweet Chili Dipp Sauce

Go-Tan Sweet Chili saus Original er laget med et indonesisk tradisjonelt tilsnitt. Konsistensen er helt uten store biter og smaker søtt, syrlig og hot uten innslag av den vanlige hvitløkssmaken man finner hos andre Sweet chiliprodukter.

Mer info
Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Sushi Ingefær
Sushi Ingefær

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info