Scattered Sushi  i en skål (chirashizushi)

Scattered Sushi i en skål (chirashizushi)

Kok ris som beskrevet på pakken -tilsett eddik, salt og sukker og avkjøl til ca 40 grader, skjær opp din fisk og frityrstek tempurascampien og stek Scampi naturell i litt wokolje. Plasser risen i en skål og dekorer med øvrige produkter på toppen - hell på rikelig med soya og litt sweet chilisaus. Legg på ingefær og wasabi om ønsket, ellers bruk gjerne litt frityrstekt purre som avslutning. Server soya og sweet chili som dip ved siden av.



Relaterte produkter

Sushiris
Sushiris

Sushi-ris trenger ingen nærmere beskrivelse; en uunnværlig brikke i de aller fleste former for sushi. Nå kommer også dette produktet i Blue Dragons nye og oppgraderte design!

Mer info
Balsamico hvit
Balsamico hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info
Soyasaus Premium
Soyasaus Premium

Premium soyasaus til sushi og dip. Laget av rene råvarer, medium saltet, lite syre og med en tørr sherry-lignede ettersmak.

Mer info
Sweet Chili Dip sauce
Sweet Chili Dip sauce

Go-Tan Sweet Chili saus Original er laget med et indonesisk tradisjonelt tilsnitt. Konsistensen er helt uten store biter og smaker søtt, syrlig og hot uten innslag av den vanlige hvitløkssmaken man finner hos andre Sweet chiliprodukter.

Mer info
Wasabi Original Paste
Wasabi Original Paste

Blue Dragon Wasabi er blitt en klassiker og et “must have” i hjemmelaget sushi. Produktet har imidlertid også en rekke andre bruksområder: Som smaksetter i en majones, potetsalat eller blandet med smør smurt over laksefileten. Nå lanseres produktet i ny design!

Mer info
Ingefær syltet
Ingefær syltet

Blue Dragon erstatter sin klassiske Sushi rosa ingefær, med gul sushi ingefær. Den gule, syltede ingefæren er den vanligste formen for ingefær og den som brukes på de aller fleste sushirestauranter. Ingefær har blitt en meget populær ingrediens de siste årene, ikke minst på grunn av sunnhetsaspektet!

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info