Scampi-spyd & Thai Red Curry med Sweet Chili-grønnsaker
Forkok potetene og del i båter. Grønnsakene kuttes i passe biter. Hvitløk, koriander og ingefær hakkes. Varm oljen i en wok eller panne. Grønnsaker og krydder stekes.
Tilsett så Red Curry- og Sweet Chili-saus. Scampispydene stekes i panne eller ovn (gjerne marinert i litt ekstra Sweet Chili-saus). Serveres på tallerken eller i gastronorm. Pynte med fersk koriander og limebåter.
Tips: Sett en skål med mer currysaus og sweet chilisaus ved siden av til dipping!
-
Ingrediens
-
0,1 kg
Poteter
-
0,025 kg
Asparges
-
0,025 kg
Løk
-
0,025 kg
Grillet paprika
-
0,025 kg
Brokkoli
-
0,003 kg
Koriander, frisk
-
0,005 kg
Hvitløk, finhakket
-
0,005 kg
Ingefær, frisk, revet
-
0,04l
Olivenolje
-
0,08kg
Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55 Enten 2 stk (40 g pr stk)
-
0,1kg
Salomon Fish stick Sweet Chili …eller 3 stk (33 g pr stk)
-
0,1l
Blue Dragon Thai red curry sauce
-
0,05l
Blue Dragon Sweet Chili Sauce
-
0,05l
Sweet Chili Dip Sauce
-
Frisk koriander og limebåter til pynt
-