Scampi-spyd & Thai Red Curry med risnudler
Kok risnudlene etter anvisning. Varm oljen i en wokpanne eller høy stekepanne. Fres vårløk og de øvrige grønnsakene. Tilsett nudlene sammen med Thai red curry-sausen, soyasaus og Sambal Oelek. Kokes opp. Scampispyd eller Sweet Chili Fish Sticks stekes og serveres over nuddel- og grønnsaksretten. Toppes med litt frisk koriander.
-
Ingrediens
-
0,08kg
Paradiso Scampi Spyd RPDTO 41/55
-
0,1kg
Salomon Fish stick Sweet Chili
-
0,100kg
Risnudler
-
0,03kg
Wokgrønnsaker
-
0,025 kg
Vårløk, hakket
-
0,025 kg
Broccoli, hakket
-
0,025 kg
Gulrot, strimlet
-
0,003 kg
Hvitløk, finhakket
-
0,005 kg
Ingefær, frisk, revet
-
0,01l
Olivenolje
-
0,06l
Thai red curry sauce
-
0,025l
Blue Dragon Soya Sauce
-
0,003kg
Go-Tan Sambal Oelek, chilipasta
-
5 g
Frisk koriander
-