Scampi satay

Scampi satay


Mariner scampispydene i Ketjap Manis blandet ut med sitronsaft, ca 30 minutter. Pensle med sataysaus like før steking. Stekes på stekebord. Grønnsakene kuttes, hell over sataysaus (mesteparten), og stek i 160 graders convectionovn, 5-6 minutter. Server sataygrønnsakene med satayscampispyd lagt på toppen. Bildet viser single scampi, som også kan benyttes, men Scampispydene anbefales for å gi en ekstra effekt.



Relaterte produkter

Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Sitronsaft
Sitronsaft

99,98 % sitronsaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet har blitt en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info