Scampi satay

Scampi satay


Mariner scampispydene i Ketjap Manis blandet ut med sitronsaft, ca 30 minutter. Pensle med sataysaus like før steking. Stekes på stekebord. Grønnsakene kuttes, hell over sataysaus (mesteparten), og stek i 160 graders convectionovn, 5-6 minutter. Server sataygrønnsakene med satayscampispyd lagt på toppen. Bildet viser single scampi, som også kan benyttes, men Scampispydene anbefales for å gi en ekstra effekt.



Relaterte produkter

Ketjap Manis
Ketjap Manis

Soyasaus reduseres sammen med krydder og urter. Gir en soyasaus med fyldig søtlig balanse.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info