Sataywok med grønnsaker og ris

Sataywok med grønnsaker og ris


Jasminris tilberedes etter anvisning. Vårløk, sopp og Pak Soy brunes lett i en wok eller panne. Tilsett wokgrønnsaker og kinakål, og wok dette sammen med det første. Rør inn spinat, sitronsaft og sataysaus mot slutten, og tilsett til slutt cashewnøtter. Hele retten kan også wokes i GN-bakk. Stek da i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Tilsett sataysaus, cashewnøtter, sitronsaft og kinakål mot slutten av steketiden. Serveres med Jasminris ved siden av.



Relaterte produkter

Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info