Sataywok med grønnsaker og ris

Sataywok med grønnsaker og ris


Jasminris tilberedes etter anvisning. Vårløk, sopp og Pak Soy brunes lett i en wok eller panne. Tilsett wokgrønnsaker og kinakål, og wok dette sammen med det første. Rør inn spinat, sitronsaft og sataysaus mot slutten, og tilsett til slutt cashewnøtter. Hele retten kan også wokes i GN-bakk. Stek da i kombidamper, 200 grader i 6 minutter. Tilsett sataysaus, cashewnøtter, sitronsaft og kinakål mot slutten av steketiden. Serveres med Jasminris ved siden av.Relaterte produkter

Sitronjuice
Sitronjuice

99,98 % sitronsaft, 0,02 % konserveringsmiddel. Meget praktisk og anvendelig plastflaske på 1 liter. Produktet har blitt en bestselger i Sverige, og er svært praktisk i bruk på kjøkkenet eller i baren.

Mer info
Jasminris
Jasminris

Blir dyrket i nordøstdelen av Thailand. Jordsmonnet og været gir risen dens karakteristiske smak. Jasminris kleber ikke og egner seg som tilbehør til alle typer retter, også sterkt krydret mat. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Stubbskjellsopp mini
Stubbskjellsopp mini

Posen inneholder 80% Stubbeskjellsopp og 17 % solsikkeolje sammen med persille, hvitløk og naturlige smaker. Soppen passer i mange sammenheng; alt fra klassiske reinsdyrkaker og karbonader, til mer premium retter som reinsdyr. Til spagetti og tagliatelle gjør den seg bra sammen med en kremsaus eller i soppstuing på en toast. Sist men ikke men minst er dette pizzaens beste venn.

Mer info
Kokosmelk Premium 75%
Kokosmelk Premium 75%

Unik Coconut milk i en liter Tetrapack med hele 75 % kokosekstrakt og 18 % fettinnhold. Meget rund og god smak med perfekte evner for og mikse med andre produkter og kan kokes uten at den separeres.

Mer info