Santa Fee roll med scampi og guacamole
Smør tortillaen med et tynt lag med kremost og pesto, over hele tortillaen. Legg på tynne skiver med spekeskinke eller røkelaks. Rull det hele sammen som en rullekake. Skjær 2-3 cm brede ruller, og stikk en tannpirker gjennom hver og en av dem. Legges på siden, og toppes med en speseskje guacamole. En scampi plasseres på høykant på toppen av hver rull.
Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.
-
Ingrediens
-
0,5stk
Mission Hvetetortilla 30cm
-
0,5stk
Mission Tortilla Fullkorn 30cm
-
0,005kg
Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
-
10g
Guacomole
-
0,04kg
Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
-
10 g
Kremost
-
10 g
Spekesninke
-
10 g
Røkt laks
-