Santa Fee roll med scampi og guacamole

Santa Fee roll med scampi og guacamole


Smør tortillaen med et tynt lag med kremost og pesto, over hele tortillaen. Legg på tynne skiver med spekeskinke eller røkelaks. Rull det hele sammen som en rullekake. Skjær 2-3 cm brede ruller, og stikk en tannpirker gjennom hver og en av dem. Legges på siden, og toppes med en speseskje guacamole. En scampi plasseres på høykant på toppen av hver rull.



Tips: I tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

  • Ingrediens

    • 0,5stk Mission Hvetetortilla 30cm
    • 0,5stk Mission Tortilla Fullkorn 30cm
    • 0,005kg Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    • 10g Guacomole
    • 0,04kg Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    • 10 g Kremost
    • 10 g Spekesninke
    • 10 g Røkt laks
  • Bestillingsliste

    Mengde Produkt EPD Varenr
    Mission Hvetetortilla 30cm
    Mission Tortilla Fullkorn 30cm
    Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
    Guacomole 1159003 4450
    Black Tiger Scampispyd RPDTO 41/55
    Kremost
    Spekesninke
    Røkt laks
    Legg till bestillingsliste

Relaterte produkter

Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info