Salmone Mescal med avokadosalsa og ristede grønnsaker
Kjør krutongene i foodprosessor. Paner laks med kryddermiks og krutonger. Stekes i ovn på 200 grader, ca 15 minutter. Bland salsa: Szechuan Tomatsaus, fersk tomat i terninger, avocado i terninger og hakket koriander. Lag ristede grønnsaker: Rotgrønnsaker, mais, løk i strimler, kryddermiks, fersk hvitløk, timian, rosmarin, olivenolje, salt og pepper blandes i en gastronorm. Stekes i ovn ved 160 grader i 25 minutter. Laksen plasseres oppå de ristede grønnsakene. Toppes med avocadosalsaen. Pyntes med lime og urter. Ris tilberedes etter anvisning, eller etter egen oppskrift. Serveres ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,001l
Ybarra Olivenolje kanne
-
0,03l
Blue Dragon Saus Szechuan Tomato
-
20 g
Avocado
-
0,025kg
Kingsway Maiskorn
-
10g
Tipiak Krutonger Toast&Snack Hvitløk
-
5g
El Paradiso Taco Kryddermix
-
0,05kg
Paradiso Ris Parboiled
-
0,1 kg
Dirty Rice (oppskrift 205)
-
0,1 kg
Red Rice (oppskrift 210)
-
0,125 kg
Laksefilet
-
0,05 kg
Rotgrønnsaker etter ønske, i terninger eller strimler
-
20 g
Løk i strimler
-
3 g
Hvitløk, fersk, grovhakket
-
1 g
Timian
-
1 g
Rosmarin
-
Salt & Pepper
-