Salmone Mescal med avokadosalsa og ristede grønnsaker

Salmone Mescal med avokadosalsa og ristede grønnsaker


Kjør krutongene i foodprosessor. Paner laks med kryddermiks og krutonger. Stekes i ovn på 200 grader, ca 15 minutter. Bland salsa: Szechuan Tomatsaus, fersk tomat i terninger, avocado i terninger og hakket koriander. Lag ristede grønnsaker: Rotgrønnsaker, mais, løk i strimler, kryddermiks, fersk hvitløk, timian, rosmarin, olivenolje, salt og pepper blandes i en gastronorm. Stekes i ovn ved 160 grader i 25 minutter. Laksen plasseres oppå de ristede grønnsakene. Toppes med avocadosalsaen. Pyntes med lime og urter. Ris tilberedes etter anvisning, eller etter egen oppskrift. Serveres ved siden av.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Paraboiled Ris
Paraboiled Ris

Den mest brukte risen i tradisjonell europeisk matlaging. Med flott aroma og et stort vannopptak, 10% mer enn nærmeste konkurrent. 15 kg ris gir 45 kg ferdig ris. (3 poser à 5 kg).

Mer info