Salat Nicoise

Salat Nicoise

Egg kokes og deles i to. Ingrediensene legges separat på tallerken, hell over olje og eddik like før servering.

Relaterte produkter

Kalamata u sten
Kalamata u sten

Håndplukkede Kalamataoliven u/sten fra Hellas, saftig og karismatisk smak. Fargen er brun med hint av lilla.

Mer info
Oliv ØKO Kalamate
Oliv ØKO Kalamate

Økologiske Kalamataoliven er attraktive både visuelt og smaksmessig. Fet deilig smak og passe myk konsistens, som er forventet av et premium olivenprodukt.

Mer info
Oliv ØKO grønn u/st
Oliv ØKO grønn u/st

Økologiske grønne Amfissaoliven er attraktive både visuelt og smaksmessig. Fet deilig smak og en «al dente» konsistens som er forventet av et premium olivenprodukt.

Mer info
Paprika rød grillet
Paprika rød grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Oliven grillet grønn
Oliven grillet grønn

Grønne store Halkidike oliven u.stein grilles og legges i lake sammen med krydder- og pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Balsamico hvit
Balsamico hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info