Salat med økologisk fullkornscouscous og satémarinert kylling

  1. Kyllingbryst i terninger eller lignende - marineres i satémarinade over natten (eller kortere)
  2. Couscous tilberedes som anvist på pakken.
  3. Ingefær og hvitløk stekes i olivenolje, tilsett kyllingen og stek til ferdig.
  4. Eggeplomme, ansjos, sitronjuice og geitost (Chevre eller lignende) kjøres i blender noen sekunder. Tilsett fullkornssennep og olivenolje, kjør litt til i blender til smooth.
  5. Mikse grønn salat med den ferdige couscousen, hvitløk, ferske tomater, soltørket tomat, tomatillos og krutonger.
  6. Mikse salat og dressing. Legg salaten opp på tallerken med kyllingen oppå. Pyntes med friske urter

Relaterte produkter

Couscous Økologisk Fullkorn
Couscous Økologisk Fullkorn

Debio-merket økologisk fullkorns-couscous fra Tipiak. Høyeste durumhvetekvalitet sikrer gode, trendy og næringsrike matretter for din restaurant!

Mer info
Grov Sennep
Grov Sennep

Grov sennep av høyeste kvalitet fra Frankrike i storhusholdning forpakning. Smak som er passe balansert mellom sødme, syre og krydder. Sterk sennepsmak som gir referanser til en ekte fransk hjemmelagd grovkornet sennep.

Mer info
Soltørket Tomat Strimlet
Soltørket Tomat Strimlet

Inntrykket av den Soltørkede tomaten i strimler er meget naturlig som passer fint inn på mange steder i gastronomien. Gjør seg best i en salat, på pasta, i brødet ved baking eller tilsett den i en gryte. Det er vanskelig og finne en lignende fin tomat. Soltørkede tomater i strimler er pakket i den nå kjente posen med kun 20% solsikkeolje, som hjelper til med å redusere vekten på avfall i ethvert kjøkken.

Mer info