Salat med Middelhavs-cous cous

Salat med Middelhavs-cous cous

Blant ut kyllingkraften som beskrevet på flasken, kokes opp. Hell den kokende kraften over Tipiak Couscous Middelhav, sammen med olivenolje. Dekk til med lokk og la trekke i 10 minutter. Røres med en gaffel til det blir luftig. Salaten vaskes og rives i biter.
Kutt opp søltørkede tomater og fetaost som ønsket. Mikse ferdig couscous, ekstra olje og Hvit Crema di Balsamivo.
Legg på couscous på en seng av salat, toppes med soltørket tomat og fetaost.

Relaterte produkter

Cous-Cous Middelhav
Cous-Cous Middelhav

Ferdig Middelhavsmiks som inneholder Cous Cous og grønnsaker. Utmerket som tilbehør, eller som eget salatbarelement. Produktet har 100 % volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 9 minutter, uten koking.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info
Balsamico Hvit
Balsamico Hvit

Omsider kommer også hvit, tradisjonell balsamico på markedet. Hvit druemost og vineddik lagres på fat i tre år. Til tross for 65 ulike eddiksyrer smaker produktet overraskende friskt, uten noen form for surhet i smaken. Perfekt for reduksjon i hvite sauser, dressinger, kalde sauser eller som tilbehør til salat.

Mer info
Semi Dried Tomater
Semi Dried Tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info