Ristede grønnsaker

Ristede grønnsaker

Kutt alle grønnsakene. Miks med olje, krydder og pesto. Plasseres i gastronorm. Maks 10 cm i høyden, ikke fyll mer enn at grønnsakene blir ristet. Ristes i ovnen på 170 grader, 30 minutter. Om de ikke skal brukes umiddelbart, sett til kjøling. Oppvarmes igjen på 225 grader i 5 minutter. Server grønnsakene med pasta eller kjøttretter.

Relaterte produkter

Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Premium Mais
Premium Mais

Premium kvalitetsmais av typen Supersweet. Jevn størrelse med lekker gul farge over hele overflaten. Søtlig lake uten tilsatt sukker, som gir matrettene den beste smaken.

Mer info
Paprika Rød Grillet
Paprika Rød Grillet

Hele solmodne røde paprikaer grilles og skrelles og blir deretter skivet og mikset med krydder og olje. Den grillede strimlede paprikaene pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info