Ravioli med riccotta og spinat, servert med tomatsaus, soltørket tomat og artisjokk
Varm oljen i en stekepanne, og stek hvitløk og løk til det har fått farge.Tilsett hakkede tomater og oregano, og kok dette i 2 - 3 minutter. Hell væsken av artisjokkene, kutt i båter, og tilsett i sausen. Skru ned varmen,og la artisjokkene bli gjennomvarme. Krydre med salt og pepper. Kok raviolien i vann med litt salt, til pastaen er "al dente" , 4 - 5 minutter. Server ravioli med tomat - og artisjokksaus.Toppes med soltørket tomat, pesto og parmesan.
-
Ingrediens
-
0,1kg
Laboratorio Tortellini Ravioli med ost
-
0,02kg
Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
-
0,08kg
Heinz Diced Tomatoes
-
0,05kg
Artisjokker
-
0,05kg
Villa Verde Gresskarkjerner, ristet
-
0,05 ss
Finhakket hvitløk
-
0,10 ss
Tørket Oregano
-
Salt
-
Pepper
-
Parmesan
-
0,001l
Ybarra olivenolje
-
25g
Løk hakket
-
0,010l
Soltørket tomat
-