Ravioli med riccotta og spinat, servert med tomatsaus, soltørket tomat og artisjokk


Varm oljen i en stekepanne, og stek hvitløk og løk til det har fått farge.Tilsett hakkede tomater og oregano, og kok dette i 2 - 3 minutter. Hell væsken av artisjokkene, kutt i båter, og tilsett i sausen. Skru ned varmen,og la artisjokkene bli gjennomvarme. Krydre med salt og pepper. Kok raviolien i vann med litt salt, til pastaen er "al dente" , 4 - 5 minutter. Server ravioli med tomat - og artisjokksaus.Toppes med soltørket tomat, pesto og parmesan. Relaterte produkter

Ravioli m riccottaost
Ravioli m riccottaost

Stor pastapute, firkantet. Stor og fin ravioli fylt med råvarer fra et opprinnelsebestemt område i Bologna. D.O.P.-sertifisert produkt. Rask og praktisk tilberedning for en elegant og imponerende servering.

Mer info
Artisjokk antipasta
Artisjokk antipasta

Artisjokker er oppskåret i båter og lagt i lake og urter. Den oppskårne artisjokken pakkes i 1 kg aluminium/plast poser der den drenert andelen produkt er høyere enn i glass som tilpasning til krav om miljøvennligere emballasje.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Soltørkede Tomater Strimlet
Soltørkede Tomater Strimlet

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info