Ravioli fylt med fersk ricotta og agurkurt

Ravioli fylt med fersk ricotta og agurkurt

Ravioli: Kok opp rikelig med vann med salt (det skal stormkoke).
Forkok poteter og rist gresskarkjernene. Cherrytomat: La den delte tomaten smelte i en kjele sammen med litt
olivenolje og hvitløk. Miks med semi-tørket cherrytomat rett før servering. Ved servering: Kok den frosne pastaen i ca 4-5 minutter.
Samtidig: Ha smør og fløte i en teflonstekepanne. La det smelte sammen sakte - ikke ha for høy varme. Tilsett poteter, kok opp raskt. Tilsett den
nykokte pastaen. Rør rundt slik at pastaen blir dekket av den kremete smørsausen. Tilsett Grand Marnier, rør litt mer og legg deretter på tallerken. Topp med de ristede og hakkede gresskarkjernene og tomatene kl 3 på tallerken. Prego!

Relaterte produkter

Ravioli ricotta/urter
Ravioli ricotta/urter

Produsert av Surgital, Italias eneste produsent som er anbefalt av italienske kjøkkensjefers forening. Fersk frossen pasta med fyll av ricottaost og agurkurt. En ny spennende pasta med god smak av fersk ricotta og urter.

Mer info
Gresskarkjerner Ristede
Gresskarkjerner Ristede

Vi bruker standard gresskarkjerner - av kinesisk opprinnelse, grad A. Gresskarkjernene ristes i ovn, og fargen endres fra lys gulgrønn til veldig lys grønn/beige.

Mer info
Semi-dried  Cherrytomater
Semi-dried Cherrytomater

Halve cherrytomater dyrket på friland under sydens sol. Plukkingen forgår når tomatene er solmodne, deretter ovnsbakes de i flere timer ved lav temperatur for å bevare smaken av frisk solmoden tomat. I lake med olje, hvitløk og oregano.

Mer info