Ragu med Villsopp, poteter, løk, kjøttkaker, tørkede tranbær & olivenolje med timian

Stek løk, hvitløk, kokte poteter, tranebær og villsopp sammen med smør og olivenolje ca 15 min - røres kraftig. Stek kjøttkakene som du pleier og gjøre. (Hele retten kan også stekes i konveksjonovn i G/N.) Smaksett raguen med Touch of Taste kalvfond. Dryss gjerne litt timian over og litt Gaea Kritza EV olivenolje. Avslutt med litt ekstra friske tørkede tranebær fra Villa Verde og rør om - server med kjøttkakene.



Relaterte produkter

Villsoppblanding
Villsoppblanding

Stekt villsoppblanding er et helt nytt produkt som tilfører kategorien antipasta vekst og innovasjon! Passer meget godt i sauser, stuinger, stekt eller servert kaldt i salat. Ypperlig til gratinert sandwich, på pizza eller til vilt, kjøtt, fisk eller kylling som topping og smaksetting.

Mer info
Kalamata Extra Virgin OliveOil
Kalamata Extra Virgin OliveOil

En utmerket extra virgin / kaldpresset olivenolje fra Kalamata regionen. Denne extra virgin olivenoljen med lavt syrenivå er blitt valgt av internasjonale gourmet mat & vin eksperter pga. sin unike ballanse og harmonisering av fersk -grønn smak, milde ettersmak av pepper og utsøkt duft av grønn oliven. Olivenoljen er laget av eksklusive greske oliven varianten Koroneiki, kaldpresset under strengt oppsyn på innhøstningsstedet. - ”Silver olive”, 3rd Int. Olive Award, Zürich 2004

Mer info
Kalvefond
Kalvefond

Fond av bl.a. kalvekjøtt, kalvebein, løk, tomatpuré og krydder.

Mer info