Quinoa-salat med glasert scampispyd

Quinoa-salat med glasert scampispyd

Quinoa: Mikse kyllingfond med vann. Kok opp og tilsett quinoakjernene. La koke 15 minutter under lokk. Tilsett salt og la svelle i 5 minutter. Scampi: Scampispydene grilles, ovnsbakes eller stekes. NB: Går meget raskt, ikke forstek disse og varm opp like før servering! Glaseres med kremet hvit balsamico like før servering.

Salat: Artisjokkene skjæres i 4 båter og vårløken hakkes. Blandes med grønn salat og soltørket tomat. Blandes med den ferdige quinoaen, litt hakket persille og olivenolje. Servér Quinoasalaten med scampispydet, toppet med noen ekstra dråper hvit og sort kremet balsamico.

Tips: Servér noen små skåler med Blue Dragon Sweet Chilisaus eller Hoisinsaus, alternativt Gotan Thai Coriander Woksaus!

Relaterte produkter

Quinoa Gourmand
Quinoa Gourmand

Lekker miks av det sør-amerikanske kornet Quinoa og Bulgur fra Midt-Østen. Ernæringsrikt produkt med lett søtlig smak. Passer utmerket sammen med kylling, lam, okse og fet fisk. Spennende element i salatbaren; naturell med olivenolje og havsalt, eller mikset med pinjekjerner og tranebær. Tilberedning: 12 minutter.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Semi Dried Tomater
Semi Dried Tomater

Smaker søtere enn soltørket tomat. Blir tørket i ovn istedet for i solen, som gir den søte smaken. Passer til fisk, kjøtt, grønnsaker og salater.

Mer info
Olivenolje
Olivenolje

Ren olivenolje. Brukes til steking, dressinger, fondue og pasta.

Mer info
Eddik Balsamicream
Eddik Balsamicream

Den har kvaliteten og tradisjonen til Aceto Balsamico di Modena. Med en kraftig smak og tykk konsistens. Den gir en søt og fyldig smak og er meget god å dekorere med.

Mer info