Quesadilla med tomat, pesto og ost

Quesadilla med tomat, pesto og ost


Smør pesto på den ene halvdelen av tortillaen. Strø over soltørket tomat i strimler, og revet ost. Brett den andre delen over. Stekes i panne eller på stekebrett, på begge sider, til quesadillaen er lett gyllen. Skjæres opp i "kakestykker" før servering.



Tips: I Tapasrettene er porsjonene små, og beregnet utfra at et måltid består av 3-10 små porsjoner.

Relaterte produkter

Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Soltørktomat striml
Soltørktomat striml

Naturlig soltørkede, strimlede tomater. Oljen er smakt til med en touch av hvitløk & urter. Enkel å bruke som topping uten tidkrevende hakking. Salatbuffetens mest ønskede tilskudd.

Mer info