Quesadilla med kjøtt, salsa og hvitløk

Quesadilla med kjøtt, salsa og hvitløk


Plasser tortillaen i en teflon panne, på et stekebord eller i en toastvarmer etc. Legg på ost, hvitløksbåter, pesto, picantesaus og tacokjøtt. La osten smelte. Legg en tortilla på toppen eller brett tortillaen. Snu Quesadillaen, og stek 1-2 minutter til. Kutt den opp i ”kakebiter”, server med mer dipp og evt rømme og guacomole.

Tips: Dette kan legges på kjøl som mice an place, og varmes opp når den skal serveres. Legg da bakepapir mellom.

Relaterte produkter

Picante Saus
Picante Saus

En sterk og fyldig salsa. Brukes som tacosaus, dip eller som en vanlig saus ved siden av meksikanske kjøttretter. Tåler godt oppvarming.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Cheddar Ostesaus
Cheddar Ostesaus

Serveringsklar ostesaus. Brukes til Nachos, Burritos m.m.

Mer info
Grillet hvitløk
Grillet hvitløk

Grillede hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Brukes som en del av antipasta buffet, i salatbar eller som et tilbehør til grillet fisk, kjøtt eller kylling. Kan også brukes som en del i hjemmelagd salsa, suppe, gryte eller sauser. Delikat utseende, god smak med sprø konsistens.

Mer info
Guacamole Western
Guacamole Western

Serveringsklar avokadodip laget av Hass avokado tilsatt sitronjuice, chilipepper, løk og krydder. Brukes som tilbehør til en rekke meksikanske retter, og som dip.

Mer info