Pulled Pork & Couscous Gourmet

Pulled Pork & Couscous Gourmet

Pulled Pork: Fyll kjøttet med hvitløks-fedder. Mikse Tabasco Chipotle, limejuice og Worchestersaus, og hell over kjøttet. Legges i dyp form med aluminiums-folie overm settes i ovn 95 grader ca 6 timer. Riv kjøttet i strimler med hendene og en gaffel, mikse med stekeskyen og servere i egen skål ved siden av couscousen.

Couscous: Kyllingfond og vann blandes, kokes opp. Like mengder utblandet fond og couscous mikses, med litt olivenolje. Dekk til med lokk, la trekke i 10 minutter. Røres med gaffel til det blir luftig.

Grønnsaker: Asparges, brokkoli og sjalottløk bakes i ovn eller stekes / blancheres, serveres ved siden av.

Relaterte produkter

TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
L&P Worcestershire Sauce
L&P Worcestershire Sauce

Perfekt til gryteretter, supper og marinader, men passer også utmerket til fisk og skalldyr. En selvsagt ingrediens i cæsarsalat og sammen med Tabasco i Bloody Mary!

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info