Pulled Pork & Couscous Gourmet
Pulled Pork: Fyll kjøttet med hvitløks-fedder. Mikse Tabasco Chipotle, limejuice og Worchestersaus, og hell over kjøttet. Legges i dyp form med aluminiums-folie overm settes i ovn 95 grader ca 6 timer. Riv kjøttet i strimler med hendene og en gaffel, mikse med stekeskyen og servere i egen skål ved siden av couscousen.
Couscous: Kyllingfond og vann blandes, kokes opp. Like mengder utblandet fond og couscous mikses, med litt olivenolje. Dekk til med lokk, la trekke i 10 minutter. Røres med gaffel til det blir luftig.
Grønnsaker: Asparges, brokkoli og sjalottløk bakes i ovn eller stekes / blancheres, serveres ved siden av.
-
Ingrediens
-
0,15 kg
Svinenakke eller svinekam med mye fett
-
0,15l
TABASCO® Brand Chipotle Pepper Sauce
-
0,005l
Limejuice ReaLime
-
0,005 l
LP Worchestershire saus
-
2 stk
Hvitløksfedder
-
0,1kg
Tipiak Cous-Cous Gourmet
-
0,005l
Touch of Taste Kyllingfond
-
0,05 kg
Vann til å blande ut kyllingfonden
-
0,01 l
Ybarra Olivenolje kanne ex virgin
-
0,03 kg
Asparges
-
0,03 kg
Brokkoli
-
0,04 kg
Sjalottløk
-