Storkjokken Opskrifter Foodservice Pulled Pork Basics Kutt svinenakken i 3 cm skiver. Brun kjøttet og plasser i GG. Tilsett 1/3 hver av Worcester, limejuice og TABASCO® chipotle. Dekkes godt med folie og settes i ovn i 9-11 timer på 90 grader. Ta ut og riv kjøttet med en gaffel, og sil av kraften som serveres som saus på siden. Brukes i Burritos, crispy fajita og i wraps-relaterte retter. Ingrediens 0,15l Limejuice ReaLime 0,02l Worcester Sauce 0,02l TABASCO® Chipotle Pepper Sauce 150g svinenakke ca 3 kg størrelse med mye fett Bestillingsliste Mengde Produkt EPD Varenr l Limejuice ReaLime 4516431 122126 l Worcester Sauce 2713253 120682 l TABASCO® Chipotle Pepper Sauce 2429314 120161 g svinenakke ca 3 kg størrelse med mye fett Legg till bestillingsliste Last ned som Excel Last ned pdf Skriv ut siden