Phad Thai med marinert kylling

  1. Bløtlegg nudlene ca en time i lunkent vann, eller tilbered som anvist på pakken.
  2. Mariner kyllingbryst eller -lår i satémarinade i et døgn, eller mindre.
  3. I wokpanne på høy temperatur: Ingefær, hvitløk, marinert kylling. La steke noen minutter. Hell over Tabasco Chipotle.
  4. Tilsett vårløk, Pak Choy og Thailandsk persille (eventuelt broccoli).  
  5. Visp egg for hånd. Skru ned varmen. Trekk innholdet i pannen til siden. Tilsett deretter egget i wokpannen, på den andre halvdelen. Stek forsiktig, som en omelett. Når det er blitt nesten stivt, rør forsiktig sammen.
  6. Tilsett nudlene og Black Bean-sausen. Rør om, ha i frisk koriander og legg opp med peanøtter på toppen.

Relaterte produkter

Risnudler Phad Thai
Risnudler Phad Thai

Løs pakkede Phad thai nudler i 3 kg storkjøkkenforpakning av premium kvalitet, slik som andre produkter fra Go-Tan. Forpakning tilpasset storkjøkken.

Mer info
Asiatisk Saté BBQ marinade
Asiatisk Saté BBQ marinade

Innovativ og smakfull saté-marinade som er uunnværlig når man skal grille på ekte saté-vis, med tradisjonelle That-spyd

Mer info
TABASCO® Chipotle Sauce
TABASCO® Chipotle Sauce

Unik kombinasjon av røyksmak og styrke. Chipotle er en metode for røyking med opprinnelse fra meksikanske sivilisasjoner før aztekerne. Røde jalapeñopepper røykes med bruk av ved fra pecantre. Gir en mild, behagelig røyksmak som skiller seg fra den mer kjente hickory-røyksmaken. Passer ekstra godt til alt kjøtt, gjerne grillmat som marinade eller topping. Styrke på scovilleskalaen: 2000-2500.

Mer info
Woksaus Black Bean
Woksaus Black Bean

Black Bean Woksaus passer til fisk eller wokkede grønnsaker da den er smaksatt med, hvitløk, paprika og ingefær. Den er lagd på Douchi (kinesisk) som er gjærede svarte soyabønner.

Mer info