Pestobakt torsk med couscous grillet hvitløk og sauterte brekkbønner

La torsken trekke i godt saltet vann i ca 15 minutter, avkjøl så torsken.  Legges i form, saltes og pepres på begge sider. Pesto trekkes over, før steking i ovn på 180 grader i ca 8 min. Kok opp vann (se mengde på pakken), hell over couscousen. La trekke i 8-10 minutter. De blancherte brekkbønnene sauteres lett i panne sammen med grillet hvitløk. Benytt høy varme, og sauter kun ca 1 minutt. Saltes lett etter smak. Couscousen mikses med litt fersk limesaft og olivenolje. Anrettes på tallerken, med brekkbønne- og hvitløksmiksen oppå. Legg opp den ferdige torsken på toppen, og ha gjerne et tynt lag ekstra pesto på. Hell over litt god, Gaea Kritsa olivenolje før servering!

Relaterte produkter

Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Cous-Cour Middelhav
Cous-Cour Middelhav

Ferdig Middelhavsmiks som inneholder Cous Cous og grønnsaker. Utmerket som tilbehør, eller som eget salatbarelement. Produktet har 100 % volumøkning fra tørr vare til ferdig matrett. Tilberedning på 9 minutter, uten koking.

Mer info
Grillet hvitløk
Grillet hvitløk

Grillede hele hvitløksbåter mikset med små biter av soltørket tomat og krydder lagt i solsikkeolje. Brukes som en del av antipasta buffet, i salatbar eller som et tilbehør til grillet fisk, kjøtt eller kylling. Kan også brukes som en del i hjemmelagd salsa, suppe, gryte eller sauser. Delikat utseende, god smak med sprø konsistens.

Mer info
Kritsa Extra Virgin Olivenolje
Kritsa Extra Virgin Olivenolje

Dyrket og produsert at Kritsa Co-operativ, i et av Hellas eldste olivenområder på oliven sorten Koroneki. Presset innen 3 timer etter innhøsting av oliven. Nummererte flasker/kanner. Må smakes!! • ”Verdens” beste olivenolje (Gullmedalje Mario Solinas 08 IOC Quality award) • 2009 Gresk olivenoljekonkurranse: ”the Art of Olive oil” 2 premie beste emballasje

Mer info