Pestobakt torsk med couscous grillet hvitløk og sauterte brekkbønner
La torsken trekke i godt saltet vann i ca 15 minutter, avkjøl så torsken. Legges i form, saltes og pepres på begge sider. Pesto trekkes over, før steking i ovn på 180 grader i ca 8 min. Kok opp vann (se mengde på pakken), hell over couscousen. La trekke i 8-10 minutter. De blancherte brekkbønnene sauteres lett i panne sammen med grillet hvitløk. Benytt høy varme, og sauter kun ca 1 minutt. Saltes lett etter smak. Couscousen mikses med litt fersk limesaft og olivenolje. Anrettes på tallerken, med brekkbønne- og hvitløksmiksen oppå. Legg opp den ferdige torsken på toppen, og ha gjerne et tynt lag ekstra pesto på. Hell over litt god, Gaea Kritsa olivenolje før servering!
-
Ingrediens
-
0,025kg
Laboratorio Tortellini Basilikumpesto
-
0,05kg
Tipiak Cous-Cous Middelhav
-
0,025kg
Paradiso Grillet hvitløk
-
10ml
Gaea Kritsa Extra Virgin olivenolje
-
0,12kg
Torskeloin
-
0,05kg
Brekkbønner, blanchert og avkjølt
-
0,01kg
Lime, frisk
-
Salt og pepper
-