Pestobakt laks med olivenris

Pestobakt laks med olivenris

Stykker av laksefilet smøres inn med pesto og legges i en smurt ovnsform, dette kan gjerne gjøres 1-1 1/2 time før den skal stekes. Stekes i ovn på 180 grader i 6-8 min. Villrismix tilberedes som beskrevet på pakningen. Når risen er nesten ferdig blandes olivensalaten inn og varmes raskt opp igjen. Smaksettes med salt og pepper. Pynt med noen blader basilikum og server.

Relaterte produkter

Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info
Villrismix
Villrismix

Parboiled ris tilsatt 15 % villris. Villris er egentlig ikke en rissort, men et gresstrå. Villris inneholder mer proteiner, mineraler og B-vitaminer enn både polert og brun ris. Fargen gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. (2 poser à 5 kg)

Mer info
Olivensalat
Olivensalat

Spansk olivensalsa med skivede oliver, pimentos, artisjokker og pepper. Salatbuffetens naturlige tilskudd for en ekte opplevelse av sydlige strøk! Eller på pizzaen og som topping på baguetter og smørbrød.

Mer info