Pesto-potetmos i tortilla

Pesto-potetmos i tortilla


Lag potetmos, etter egen oppskrift, eller som følger: Skrell potetene, kokes som vanlig, men uten salt. Grovdeles, og moses deretter. Melken oppvarmes sammen med kyllingfond. Tilsett smør, hakket hvitløk, hakket persille og pesto i melken. Rør dette inn sammen med potetene. Smakes til med salt og pepper. Legg to 25 cm tortillaer ved siden av hverandre, men med litt overlapping. Slik at det blir en lengre tortilla på ca 40 cm diameter. Legg en tykk stripe potetmos på midten. Rull tortillaen slik at det blir seende ut som en rullekake. Avkjøl, og pakk inn i plastfolie. La gjerne ligge over natten. Like før severing skjæres rullene i serveringsstykker, 6-8 cm brede. Stek stykkene lett i ovnen ved 200 grader like før servering.

Relaterte produkter

Tortilla hvete 25cm
Tortilla hvete 25cm

Mellomstore tortillas som er en nødvendighet for en perfekt Burrito.

Mer info
Kyllingfond
Kyllingfond

Fond av bl.a. kyllingkjøtt, kyllingbein, salvie og sort pepper.

Mer info
Basilikumpesto
Basilikumpesto

Fersklaget basilikumpesto med basilikum fra Liguria, pestoens hjemmeby. Meget unik smak ettersom basilikumen har ytterst kraftig smak. Parmesanost, Pecorino (ost), pinjenøtter og Extra Virgin olivenolje. Helt uten tilsetningsstoffer (leveres frossen).

Mer info