Penne Tricolore med kyllling, kremet karrisaus og hele semitørkede tomater

Penne Tricolore med kyllling, kremet karrisaus og hele semitørkede tomater

Mild Currypaste blandes med hvitløk, olivenolje og limesaft i en bolle. Kyllingen grovkuttes og vendes i marinaden. La dette marineres på kjøl over natten. Stekes på plate i kompidamper på 160 grader i 4-5 minutter, eventuelt i panne. Tilberedning av de forkokte pastatypene fra Surgital følger altid samme mønster:  Kok opp til fosskokende vann eller plasser pastaen på damp i ovnen i perforert gastronorm. Varm opp pastaen i ca 1-2 minutter ved bruk av begge tilbehørsmetodene. Samtidig, stek hvitløk, løk, grønnsaker i stekpanne, kjele eller på grill. Tilsett litt smør og fløte, eventuelt tomasaus, miks sammen med den dampede pastaen og kyllingen. Avslutt retten med pesto, parmesan, krydder og salt opp du syns at smaken skal løftes opp litt. Serveres på tallerken, på fat eller i gastronorm.

 

Relaterte produkter

Curry Paste Mild
Curry Paste Mild

Klass. indisk curryrett. Krydderpaste krydret med koriander, karve, gurkemeie, sukker og chili. Autentisk indisk smak, passer like godt i gryter, som i sauser og marinader.

Mer info
Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info