Penne Tricolore med kyllling, kremet karrisaus og hele semitørkede tomater
Mild Currypaste blandes med hvitløk, olivenolje og limesaft i en bolle. Kyllingen grovkuttes og vendes i marinaden. La dette marineres på kjøl over natten. Stekes på plate i kompidamper på 160 grader i 4-5 minutter, eventuelt i panne. Tilberedning av de forkokte pastatypene fra Surgital følger altid samme mønster: Kok opp til fosskokende vann eller plasser pastaen på damp i ovnen i perforert gastronorm. Varm opp pastaen i ca 1-2 minutter ved bruk av begge tilbehørsmetodene. Samtidig, stek hvitløk, løk, grønnsaker i stekpanne, kjele eller på grill. Tilsett litt smør og fløte, eventuelt tomasaus, miks sammen med den dampede pastaen og kyllingen. Avslutt retten med pesto, parmesan, krydder og salt opp du syns at smaken skal løftes opp litt. Serveres på tallerken, på fat eller i gastronorm.
-
Ingrediens
-
0,02kg
Patak's Curry Paste Mild
-
0,15kg
Penne Tricolore 4x1kg, Surgital
-
0,07kg
Tomat semitørket hel 6x1 kg
-
0,03kg
Pesto Genovese 4x1kg, Paradiso
-
0,03kg
Basilikumpesto 1,0 kg
-
0,02l
Olivenolje kanne ex virgin 4x3l
-
0,09kg
Kyllingfilet
-
0,025kg
Løk hakket
-
3g
Hvitløk hakket
-
0,02l
Fløte
-
20g
Smør
-
20g
Parmesan
-