Penne Tricolore ala Ragu med semitørkede, hele tomater, pesto og parmesan
Tilberedning av de forkokte pastatypene fra Surgital følger altid samme mønster: Kok opp til fosskokende vann eller plasser pastaen på damp i ovnen i perforert gastronorm. Varm opp pastaen i ca 1-2 minutter ved bruk av begge tilbehørsmetodene. Samtidig, stek hvitløk, løk, grønnsaker og tacokjøtt i mindre biter i stekpanne, kjele eller på grill. Tilsett litt smør og fløte, eventuelt tomasaus, miks sammen med den dampede pastaen. Man kan også gjerne mikse inn rukkola og/eller spinat. Avslutt retten med pesto og parmesan, krydder og salt opp du syns at smaken skal løftes opp litt. Serveres på tallerken, på fat eller i gastronorm.
-
Ingrediens
-
0,15kg
Penne Tricolore 4x1kg, Surgital
-
0,07kg
Tomat semitørket hel 6x1 kg
-
0,03kg
Pesto Genovese 4x1kg, Paradiso
-
0,03kg
Basilikumpesto 1,0 kg
-
0,02l
Olivenolje kanne ex virgin 4x3l
-
20g
Parmesan
-
25g
Løk hakket
-
3g
Hvitløk hakket
-
0,05kg
Ferdig stekt kjøttdeig
-
0,03kg
Fløte
-
0,03kg
Smør
-