Penne Tricolore ala Ragu med semitørkede, hele tomater, pesto og parmesan

Penne Tricolore ala Ragu med semitørkede, hele tomater, pesto og parmesan

Tilberedning av de forkokte pastatypene fra Surgital følger altid samme mønster:  Kok opp til fosskokende vann eller plasser pastaen på damp i ovnen i perforert gastronorm. Varm opp pastaen i ca 1-2 minutter ved bruk av begge tilbehørsmetodene. Samtidig, stek hvitløk, løk, grønnsaker og tacokjøtt i mindre biter i stekpanne, kjele eller på grill. Tilsett litt smør og fløte, eventuelt tomasaus, miks sammen med den dampede pastaen. Man kan også gjerne mikse inn rukkola og/eller spinat. Avslutt retten med pesto og parmesan, krydder og salt opp du syns at smaken skal løftes opp litt. Serveres på tallerken, på fat eller i gastronorm.

Relaterte produkter

Pesto Genovese
Pesto Genovese

42 % ren fersk basilikum mikses med Romano ost, Parmagiano reggiano ost, olje og litt hvitløk. Deretter tilberedes det til en glatt tykk Pesto Genovese, som kan brukes som den er eller som smakssetter. Den pakkes deretter umiddelbart på praktiske 1 kg glass.

Mer info
Extra virgin olivenolje
Extra virgin olivenolje

Kaldpresset olivenolje, gjerne kalt Extra Virgin olivenolje av Hojiblanca oliven. Egner seg best i marinader og i dressinger da den har en kraftigere smak og lukt av oliven.

Mer info